Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Beogradu će, od 4. do 6. oktobra 2019. godine, biti održan najveći regionalni sajam fitnesa, wellnessa i zdravlja – BELFIS.
Sajam BELFIS je najveći događaj ove vrste u regionu, sa mnoštvom velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa koji su ugovorili ekskluzivne nastupe. Očekuje se dolazak više od 10.000 posetilaca iz zemlje i regiona.
Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima – amaterima, kao i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama. Više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, wellness, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding, ali i IX Evropski fitness kongres, seminari i predavanja vrhunskih stručnjaka biće dostupni tokom trajanja sajma.
Pokrivajući više od 5.000 m² sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona.

BELFIS 2018

12-14.10.2018. Beogradski sajam, Beograd

BELFIS 2017

15-17.09.2017. BelExpo, Beograd