KONAČNO BELFIS 2018

Petak, subota i nedelja – 12, 13. i 14. oktobra, biće u znaku fitnesa, velnesa i zdravlja! Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS konačno počinje!

Dugo očekivani sajam u fitnes zajednici BELFIS 2018 je na pomolu. Odbrojavanje je već počelo, zagrevanje je u zavšrnoj fazi, a ovogodišnja premijera sajma očekuje se baš ovog vikenda sa brojnim iznenadjenjima kako za posetioce, tako i za izlagače i celokupnu sportsku zajednicu.

Podsetićemo, BELFIS se ove godine održava u Beogradu od 12. do 14. oktobra 2018. godinu u hali 3 Beogradskog sajma. Zahvaljujući organizatoru manifestacije Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljiu Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj sajma, BELFIS je po prvi put na ovim prostorima okupio više od 80 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije i drugih zemalja iz regiona, na pet hiljada kvadratnih metara sajamskog prostora.

Gotovo 10.000 posetilaca ovog vikenda imaju priliku da osete i dožive neverovatno pozitivnu energiju BELFIS-a. Fitnes trendovi koji su trenutno hit u svetu imaju svoje premijerno izvodjenje u Srbiji upravo na sajmu BELFIS, a najnovije fitnes programe na tri bine prezentuju najeminentniji prezenteri, renomirana domaća, ali i svetska imena iz sveta fitnesa.

Akcenat ovogodišnjeg sajma BELFIS je na zdravlju, te je u cilju promovisanja zdravih navika i redovnih zdravstvenih pregleda posebno osmišljen tematski deo – MEDICAL CHECK POINT gde posetioci mogu potpuno besplatno da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, zatim tzv. cardio scan koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca. Medical check point je mesto gde možete utvrditi kakav vam je fitnes status, procenat masti, mišića i vode u organizmu, da izmerite statičku ravnotežu tela i neuromišićne funkcije ili da uradite dijagnostiku funkcionalnog statusa lokomotornog sistema.

Epitet najvećeg regionalnog sajma BELFIS je zasluženo poneo nakon uspešno organizovanog prvog BELFIS-a koji je 2017. godine okupio više od 50 izlagača iz Srbije i jugoistočne Evrope i privukao preko pet hiljada posetilaca. BELFIS 2017. je bio organizovan u Bel expo centru od 15. do 17. septembra u Beogradu.