U Beogradu će, od 4. do 6. oktobra 2019. godine, po treći put biti održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja – BELFIS.
Na 5.000 m² sajamskog prostora okupiće se više od 80 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Italije koji će predstaviti novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije,
zdrave ishrane…
Očekuje se više od 10.000  posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom tri dana trajanja sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a. Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 60 radionica, master class-ova, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona.
Takmičenja, Revije, Testiranja, Poligon za funkcionalni trening, Body&mind radionice sa posebnim programima kao što su pilates, joga, pilates za trudnice i dr., Dečija zona, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova na glavnoj bini okupiće najeminentnije prezentere, renomirana domaća ali i svetska imena iz sveta fitnesa.
Sastavni deo sajma biće i IX Evropski fitness kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.
Zahvaljujući organizatoru – Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljstvu Ministarstva omladine i sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS – a, Beograd će ovog oktobra, još jednom postati regionalna prestonica fitnesa.