U Beogradu će, od 4. do 6. oktobra 2019. godine, po treći put biti održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja – BELFIS.
Za sve klubove koji postave plakat Belfisa u svoje prostorije obezbeđene su dve besplatne ulaznice za ovaj sajam. Potrebno je da na mejl office@srfs.org.rs pošaljete ime kluba i adresu, sa naznakom prijava za plakat.
Na 5.000 m² sajamskog prostora okupiće se više od 80 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Italije i drugih zemalja istočne Evrope. Očekuje se više od 10.000  posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom tri dana trajanja sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a.
Različiti programi i sadržaji realizovaće se  kroz više od 60 radionica, master class-ova, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona. Takmičenja, Revije, Testiranja, Funkcionalni trening, Body&mind, Dečija zona, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova na glavnoj bini okupiće najeminentnije prezentere, renomirana domaća ali i svetska imena iz sveta fitnesa.
Sastavni deo sajma biće i IX Evropski fitness kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.