Medical check point

Medical check point je posebno osmišljen prostorni i tematski deo ovogodišnjeg sajma BELFIS gde će posetioci besplatno moći da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, „cardio scan“ koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca, ali i da izmere nivo šećera u krvi ili pritisak.

Usled užurbanog savremenog načina života, ne retko se loše ili neredovno hranimo, izloženi smo svakodnevnom stresu, nedovoljno ili pak ni malo upražnjavamo fizičke aktivnsti. Zato, ukoliko želimo da budemo zdravi i pokretni, potrebno je da se bavimo onom fizičkom aktivnošću čiji će efekti imati najviše uticaja na naše telesno stanje. Medical check point će vam omogućiti da osim utvrdjivanja procenta masti, mišića i vode u organizmu, izmerite i statičku ravnotežu tela i neuromišićne funkcije.

Svi koji prođu testiranje dobijaju izveštaj na mejl, kao i preporuke za ishranu, hidrataciju, zone treninga i suplementaciju. Sve to i još mnogo više. Potpuno besplatno uz kupljenu ulaznicu.