Les Mills Balkan instruktorski tim i ove godine dolazi na BELFIS i donosi spektakularni doživljaj fitnesa. U hali 3 Beogradskog sajma, 13. oktobra sačekaće vas odlični treninzi, najbolja energija i po neko iznenađenje.

BELFIS je najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Za svoje posetioce, profesionalne sportiste, kao i rekreativne vežbače, BELFIS svake godine priprema prezentacije opreme, sprava, suplemenata… Za sve one koji razmišljaju o biznisu u fitnesu, žele tačne informacije, pouzdane partnere ili stručne instruktore, Belfis je pravo mesto na kom to mogu dobiti.

Drugi po redu Belfis se održava između 12. i 14. oktobra na Beogradskom sajmu u hali 3, a Les Mills tim te čeka u subotu, 13.10.

ŠTA SMO PRIPREMILI ZA LJUBITELJE LES MILLS TRENINGA?

Za vas smo izabrali tri najpopularnija treinga i jednu premijeru. Evo šta smo pripremili za vas:

 

The Best Of All Times Body Attack

Ovim treningom provešćemo vas kroz istoriju Body Attack treninga. Pozivamo vas da zajedno izaberemo najbolju muziku i koreografije. Posetite naš Facebook Event i ostavite nam svoje predloge.

 

Najnoviji Body Combat – 77. izdanje

Najnovije, 77. izdanje Body Combat-a donosi fantastičnu muziku i još bolje koreografije. Već na početku, u drugoj i trećoj pesmi, podići će puls do takvih visina da ćete pomisliti da je kraj treninga, a zatim ćemo u četvrtoj pesmi spustiti puls, ali zapaliti vaše mišiće nogu i zadnjice. Šesta pesma je prava poslastica ovog izdanja, ali da vam ne otkrivamo prevše – vidimo se na BELFISU-u, da osetite sve ono o čemu smo vam pričali.

 

Najnovije Grit Cardio – 26. izdanje

Već znate da Grit spada u HIIT treninge, da traje svega 30 minuta i da upravo zbog toga predstavlja pravi izazov za vašu fizičku i mentalnu snagu. Ono što sa sigurnošću možemo reći je da je 26. Izdanje Grit Cardia zaista izazov u svakom smislu te reči.

 

Les Mills premijera

Ljubitelji Les Mills treninga, a pogotovo ljubitelji Body&Mind treninga, biće u prilici da premijerno isprobaju najnoviji Les Mills trening koji je brzinom svetlosti osvojio svetsku fitnes scenu. Za više informacija, pratite naš sajt i Facebook stranicu.

Termini održavanja Les Mills treninga
16:00h Les Mills Premijera
16:40h Grit Cardio 26
17:20h Body Combat 77
18:30h Body Attack The Best Of All Times

UČEŠĆE NA SVIM LES MILLS TRENINZIMA JE BESPLATNO

Već znate da je naša msiija da ljude zaljubljujemo u trening. Zato će svako ko poželi moći potpuno besplatno da proba bilo koji, ili sva četiri, Les Mills treninga koje smo pripremili tokom BELFIS-a, a ako mu se dopadne da na iste nastavi da dolazi u najbližem Les Mills klubu.

POSEBNA LES MILLS POGODNOST ZA VREME BELFIS SAJMA

Povodom održavanja BELFIS-a 2018 pripremili smo specijalne pogodnosti za sve koji žele da obraduju svoje vežbače Les Mills treninizima. Za više informacija možete nas kontaktirati putem email adrese info@lesmills.rs
Specijalna pogodnost trajaće od 8. do 14. oktobra.

PRONAĐITE NAS NA SAJMU

Kada se zaljubite u Les Mills treninge to je ljubav za ceo život. Zato mnogi pasionirani vežbači odlučuju da svoju ljubav prema Les Mills treninzima prenesu na svoju okolinu. Upravo tako počinju prvi koraci karijere jednog sjajnog Les Mills instruktora.
Kako početi i šta je sve potrebno da bi postao sjajan Les Mills instruktor samo su neka pitanja koja nam redovno postavljate na društvenim mrežama i putem sajta. Zato smo tokom odlučili da tokom BELFIS-a da budemo dostupni za sva vaša pitanja i nedoumice. Bićete u prilici da saznate sve što vas interesuje, razgovarate sa našim timom i možda postavite temelje svoje nove karijere.

Izvor: Les Mills