Premijera Les Mills Barre-a zakazana za 13.10. tokom Belfis-a 2018. nikog neće ostaviti ravnodušnim. Les Mills Barre je trening koji je osvojio svet u rekordnom roku, a utisci su više nego pozitivni.

Inspiracija za ovaj inovativni trening nađena je u klasičnom baletu. Neverovatan fokus i disciplina svojstvene baletskom treningu čine ovaj trening pravim izazovom za mentalnu i fizičku snagu vežbača. Istovremeno prelepe figure i arabeske karakteristične za balet omogućavaju vežbaču da se izgubi u momentu i makar na kratko pobegne od stvarnosti.

ZAŠTO SE MILIONI LJUDI ŠIROM SVETA ZALJUBLJUJU U LES MILLS BARRE?

Trening počinje lagano, učenjem pravilnog držanja i jednostavnim pokretima stopala i nogu. Ovako se zagrevaju mišići za dalji rad, ali i radi na jačanju postularnih mišića. Kako trening odmiče, pokreti su zahtevniji, skokovi viši, a samopouzdanje raste.

Savršen je za sve one koji uživaju u tome da se izgube u muzici, ali i onima kojima snažan ritam hip-hopa ili elektronska muzika ne prijaju tokom treninga. Les Mills Barre treninzi uključuju modernu muziku, ali prilagođenu gracioznim pokretima. Odvodi vežbača u drugačiji svet i dozvoljava mu da se izrazi, dok aktivira i najdublje mišiće svog tela, razvija gipkost i poboljšava ravnotežu.

Prijaće vam bez obzira na vaše godine ili prethodno vežbačko iskustvo. Vi birate koliko će za vas Les Mills Barre biti zahtevan. Možda ćete na početku izabrati niži skok ili jednostavniji pokret, a možete sebi postaviti izazov.

I zaboravite na patike! One vam u ovom treningu neće trebati.

High Res JPG-2

PREMIJERA LES MILLS BARRE-A

Ne propustite premijeru ovog inovativnog treninga. Bilo da ste vežbač, instruktor, vlasnik plesnog studija ili samo zainteresovani da saznate zašto ga milioni širom sveta obožavaju.

Premijera Les Mills Barrea održaće se 13. oktobra sa početkom u 16h u hali 3 Beogradskog sajma. Učešće na treningu je BESPLATNO za sve posetioce sajma.

Izvor: Les Mills