BELFIS, najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja održaće se od 12. do 14. oktobra 2018. godine u hali 3 Beogradskog sajma.

Na gotovo pet hiljada kvadratnih metara izložbenog prostora, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, okupiće se više od 100 izlagača iz zemlje i regiona. Izlagači iz Srbije, Nemačke, Austrije, Hrvatske i drugih zemalja u okruženju predstaviće svoje nove brendove, sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno hit u svetu. Posetioci sajma će i ove godine imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u fitnesu, velnesu i očuvanju dobrog zdravlja kroz brojne programe, radionice i predavanja koja su organizovana tokom tri dana trajanja sajma.

I ove godine za one najvernije i najstrastvenije pratioce fitnes trendova i sportske klubove, pripremili smo brojna iznenađenja i poklone organizatora i sponzora.

Za sve klubove u Srbiji i regionu koji postave plakat Belfisa u svoje prostorije obezbeđene su dve besplatne ulaznice za ovaj sajam. Potrebno je da na mejl: office@srfs.org.rs pošaljete ime kluba i adresu, sa naznakom prijava za plakat, a mi ćemo vam plakat poslati poštom. Plakat BELFIS-a okačite, fotografišite i postavite na našu fb stranicu i mi ćemo vam poslati besplatne karte.