Belfis je najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije. U svoje posetioce Belfis uključuje rekreativne vežbače, profesionalne sportiste, ali i one koji razmišljaju o biznisu u fitnesu.

Ako Vas je ikad zanimalo šta je TRX i zašto je među najefektivnijim rekvizitima za vežbanje, kao i zašto su Let’s Bands elastične trake značajne za bilo koji trening, sve možete saznati 13. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma.

Kompanija iFit na Belfisu predstavlja 3 tipa finkcionalog treninga: TRX StrongTRX Flow, i Let’s Bands workout. Svi koji su zainteresovani da otkriju benefite treninga sa TRX suspenzorom i Let’s Band traka za vežbanje, mogu učestvovati na treninzima u sledećim terminima:

Termini održavanja treninga

Subota, 13. oktobar

* 10:00 časova: TRX Flow

* 11:00 časova: TRX Strong

* 12:00 časova: Let’s Bands Workout

* 15:00 časova: TRX Flow

* 16:00 časova: TRX Strong

* 17:00 časova: Let’s Bands Workout

Edukatori i treneri kompanije iFit će voditi treninge i upoznavati zainteresovane sa TRX rekvizitom i Let’s Bands elastičnim trakama. Treninzi su pogodni za bilo koji nivo spremnosti, bitna je samo želja i volja!

Učešće na treninzima je potpuno besplatno

Kompania iFit kao i svi sertifikovani instruktori za TRX i Let’s Bands dobro poznaju značaj fizičke aktivnosti, kao i to da fitnes ne mora biti ni dosadan ni strašan. Zato, tokom trajanja Belfisa, učešće na treninzima pod okriljem iFit-a je potpuno besplatno. Potrebno je da kupite ulaznice za sam Belfis, a iFit treninge unutar sajma možete probati besplatno.

Posebne sajamske pogodnosti za TRX i Let’s Bands edukacije i opremu

U nedelji Belfisa, od 8. do 14. oktobra, pripremili smo posebne pogodnosti za TRX i Let’s Bands edukacije i opremu.

Posebna pogodnost obuhvata 20% popusta za Let’s Bands edukaciju koja će se održati 3. novembra i TRX STC Modul koji će se održati 2. februara.

Još jedna pogodnost je 10% popusta na kupovine TRX i Let’s Bands rekvizite koje možete videti na online shop-u kompanije iFit – ovde.

Za više informacija i prijave možete nas kontaktira na email suzana@ifit.rs ili na broj telefona +38163433712

Šta su TRX i Let’s Bands?

Najznačajniji benefit TRX rekvizita je to što se koristi težina sopstvenog tela. Putem rada sa TRX suspenzorom aktiviraju se i jačaju mišići čitavog tela sa akcentom na core muskulaturu: mišiće abdomena, mišića oko karlice, leđa i grudi.

TRX Strong izaziva izdržljivost. Fokus je na razvoju i povećanju snage, jačanju core mišića i poboljšanju stabilnosti celog tela. Ipak, sve vežbe su prilagodljive bilo kom nivou fizičke spremnosti – trening je pogodan kako za početnike, tako i za one koji su na naprednom nivou.

TRX Flow je trening je, iako se radi na istom rekvizitu, potpuno drugačiji. Ovaj trening ima za fokus povećanje fleksibilnosti, poboljšanje koordinacije i balansa, kao i poboljšanje posture tela. Kao i TRX Strong, vežbe su prilagodljive za sve nivoe fizičke spremnosti.

Let’s Bands su elastične trake za vežbanje uz pomoć kojih je svaka vežba poboljšana. Sklekovi, zgibovi, čučnjevi i ostale vežbe, ako se rade uz elstične trake, aktiviraju mišiće na novi način i tako unapređuju ceo trening. Kao i TRX treninzi, i Let’s Bands Workout je pogodan za sve nivoe fitnesa.

Kompanija iFit na Belfisu predstavlja i najpopularnije grupne treninge na svetu

Pored TRX i Let’s Band Workout treninga, iFit takođe predstavlja i 4 Les Mills treninga: Body Attack, Body Combat, Grit Cardio, i jedan koji se premijerno prikazuje na Belfisu. Više o ovim treninzima, možete pročitati ovde.

Pronađite nas na Belfisu

Ako imate još pitanja o bilo kojim treninzima koje iFit predstavlja ili pak želite da saznate kako da postanete sjajni instruktori, i iskoristite posebne pogodnosti za edukacije svratitie do iFit info pulta. Bićete u prilici da saznate sve što vas interesuje, razgovarate sa našim trenerima i možda postavite temelje svoje nove karijere. Pronađite naš pult na sajmu.

Ovogodišnji Belfis možete posetiti od 12. do 14 oktobra, a TRX i Let’s Bands treninzi vas čekaju u subotu, 13. oktobra.

Izvor: iFit