IX Evropski fitnes kongres

IX Evropski fitnes kongres, koji će se održati u subotu 5. oktobra u svečanoj Sali Beogradskog sajma, ponudiće mnoštvo aktuelnih tema koje će predstaviti renomirani predavači i gosti iz zemlje i inostranstva.

Tako će, na primer, Prof. dr Daniel Kaptain (Nemačka), profesor na sportskom Univerzitetu u Sarbrikenu i ekspert za kondicioni i atletski trening govoriti “Kako kontrolom treninga oduševiti i vezati klijente”. O uspehu kroz kontrolu troškova govoriće Ginter Nol (Nemačka), vlasnik šest fitness klubova za žene i osnivač ekonomskog instituta za fitnes i slobodne aktivnosti. Nol je i jedan od osnovača OFB portala – prvog portala za online procenu vrednosti fitnes klubova i opreme. “Do uspeha sa ispravnim kursom upravljanja” je tema koju će prezentovati Mark Fest
(Nemačka), generalni director Les Mills Nemačka.

O menadžmentu grupnih programa govoriće Milan Ivetić, direktor kompanije iFit, a odgovor na pitanje da li je upotreba elastičnih guma u treningu potreba ili trend, daće dr Marko Ćosić, asistent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Marko Ćosić je bio kondicioni trener muške košarkaške reprezentacije Srbije, član stručnog štaba San Antonio Sparsa tokom letnje lige i selektor atletske reprezentacije Srbije.

Za sve učesnike obezbedjen je simultani prevod. Organizator kongresa je Savez za rekreaciju i
fitnes Srbije.