“Train your Brain while you work out” naziv je novog fitnes programa koji nam dolazi direktno iz SAD a koji će na predstojećem drugom medjunarodnom sajmu fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS 2018 predstaviti izlagač WEIGHTCHECKERS GMBH iz Nemačke.

SMARTfit® sistem je dizajniran tako da tokom treninga aktivno angažujete i svoje mentalne performanse koje se prilagodjavaju nivou učesnika, bez obzira na sposobnosti i godine, bilo da su u pitanju individualni ili grupni programi. Svaki sistem je osmišljen tako da ima svoju primenu kako u fitnes treninzima i kod treninga kojima se poboljšavaju performanse sportskih profesionalaca, tako i u fizikalnoj rehabilitaciji, medicini, ali i u programima namenjenim najmladjim i najstarijim vežbačima.

Od 12. do 14. oktobra u hali 3 Beogradskoj sajma medju brojnim izlagačima iz inostranstva biće predstavljena i zvanična sprava Olimpijskog komiteta Nemačke – Miha Bodytec, poslednja generacija EMS uređaja napravljena po nemačkoj tehnologiji. Miha Bodytec pojednostavljuje sport i idealan je za one sa zahtevnim karijerama, kao i za sve one koji traže brz i efikasan način treniranja. Dobitnik je prestižne „Plus X Award“ nagrade za najinovativniji brend 2014 godine.