Na ovogodišnjem, drugom po redu medjunarodnom Sajmu fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS 2018 očekuju vas brojna iznenadjenja i potpuno novi fitnes izazovi!

Od 12. do 14. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma izmedju ostalog možete naći i sve ono što vas interesuje kada su u pitanju fitnes izazovi:

– kako efektivno da izgradite mišiće fitnes programima koji se individualno prilagodjavaju svakom vežbaču

– koje su karakteristike različitih fitnes programa i kako da odaberete pravi program vežbi za vas

– na koji način treba da zaštitite ligamente i zglobove tokom treninga ili se rešite bola u ledjima

– koji su programi idealni za one koji nemaju vremena za višesatne treninge u teretani

– šta treba da promenite u svakodnevnoj ishrani kako bi optimalnom proporcijom između masti i mišića telo sagorevalo znatno više kalorija čak i u periodu spavanja

– kako smanjiti nivo stresa u organizmu i povećati lučenje hormona sreće

– kako vežbati u periodu postporodjajne rehabilitacije

– kojim programima se može poboljašati učinak kod profesionalnih sportista

– koje suplemente treba uzimati u toku i posle treninga

Osim mnogobrojnih fitnes programa koje ćete imati priliku da isprobate tokom sajma, na BELFIS-u možete potražiti i omiljenu fitnes opremu, kao i brojne velnes sadržaje za relaksaciju organizma.

Na mestima predvidjenim za skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa možete uraditi i antropometrijska merenja, „cardio scan“ koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca ili proveriti vaše opšte stanje organizma. Zato potražite na BELFIS-u mesta koja su obeležena kao „medical check point”.

Ne zaboravite da ulaznice možete kupiti putem interneta na sajtu www.ticketline.rs, u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Zdravka Čelara 14, Beograd) ili na blagajni Beogradskog sajma.